Kjell Viig

Søndag 23 og mandag 24. juni

Fra Essen til Dortmund

Dagen startet med gudstjeneste i Auferstehungskirche, som det jubilerende kor tilhører. Der medvirket alle også jeg med min nyforkjølede forsøksvise tenor. Etterpå var det hyggelig måltid med noen nyoppdukkede venner, samt mange gamle.
Etter hvert dro hver til sitt og mitt var lokaltog til Dortmund. Der fant jeg frem til Annette, som jeg ikke hadde sett på 30 år. Hun var både gjenkjennelig og hyggelig. Sammen med hennes mann dro vi på en av nærmiljøets mange koselige italienske restauranter og nøt en behagelig sommervarme.

Over til 24. juni brukte jeg noe av formiddagen til å bestemme videre reiserute, sjekke tog og bestilte hotell på de to neste stedene.
Så ble det tur med Annette i Westfahlenpark, med flott utsikt fra Florianturm fra 143 meter. Her kunne man se så langt en lett dis kunne tillate. Etterpå et godt glass i en av parkens restauranter.

Florianturm i Westahlenpark
Annette og jeg-Kjellfie fra friske 143 meter over bakken
Utsikt fra Floriantårnet. i bakgrunnen Westfahlen stadion

Om kvelden koste vi oss i og med hjemme-laget pizza